FAQ

Hjælp til ligaen.

Tilmeldingsguide (Hvad skal jeg gøre?)


Vi har ændret lidt på den måde hvorpå du tilmelder din patrulje til ligaen!

Her er en kort guide til hvordan du tilmelder din patrulje til ligaen:

  1. Opret en ny bruger i systemet. Du vil få en mail hvor du kan aktiverer din nye bruger. Når du logger ind, vil du blive sendt til min side, hvor du har mulighed for at oprette og administrere din patrulje.

  2. min side opretter du en patrulje. En patrulje tæller ikke som en tilmelding til en ligasæson, men er derimod bare en patruljeprofil for jeres patrulje. Læs mere om patruljer

  3. For at tilmelde jer en specifik sæson skal i oprette en sæsonpatrulje. En sæsonpatrulje gælder som en konkret tilmelding til en sæson i ligaen. Fx. sæson 3. Læs mere om sæsonpatruljer

  4. Jeres ligaID vil fremgå af tabellen over dine sæsonpatruljer. Husk et ligaID gælder kun for én sæson. Læs mere om LigaID

  5. Du er nu klar til at tilmelde din patrulje til et løb. Enten her på siden, eller på løbets egen side.


Patruljer (Hvad er det?)


I ligaen skelner vi imellem en patrulje og en sæsonpatrulje!

Patrulje


En patrulje indeholder stam data om en patrulje. Dvs. patruljens navn og evt. andre informationer som division, gruppe etc. En patrulje er ikke begrænset til en bestemt sæson, og tæller derfor ikke som en tilmelding til en bestemt sæson!

Du har mulighed for at oprette og administrere din patrulje under min side.

Sæsonpatrulje


For at en patrulje kan deltage i en bestemt sæson, skal patruljens ejer oprette en sæsonpatrulje. En sæsonpatrulje er en konkret tilmelding for en bestemt patrulje til en aktuel sæson. En sæsonpatrulje tilhører derfor altid en sæson og en patrulje.

Udover at fungere som en tilmelding til en sæson, beskriver en sæsonpatrulje også hvilke konkurrenceklasser patruljen ønsker at deltage i for sæsonen, samt hvilke patruljemedlemmer der deltager i sæsonen.

Når en sæsonpatrulje er oprettet kan den ikke ændres igen! Det er derfor vigtigt at i vælger jeres aldersklasser og konkurrenceklasser med omhu. Der er dog mulighed for løbende at tilføje nye patruljemedlemmer til sæsonpatruljen. Der kan dog maks. tilføjes 8 og de kan ikke fjernes igen!

Du har mulighed for at oprette og administrere dine sæsonpatruljer under min side.

LigaID


Et LigaID er en speciel kode der refererer til en sæsonpatrulje i har oprettet. LigaID'et bruges af de forskellige løb til at identificere jer overfor ligaen.

Et LigaID er ud som følgende:

LigaID: 01 XX 001

  • hvor 01 står for sæsonen. her sæson 1

  • hvor XX står for de klasser i deltager i. fx. SM for senior / mix.

  • hvor 001 er et unikt løbenummer for jeres patrulje.

Der findes en anden slags LigaID i ligaen med formen: R01XX000. Det er ikke et LigaID for en sæsonpatrulje, men derimod for et sæsonløb.